If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От два дни и аз имам проблем с гасненетона компресора(156 жтд105коня) пълна е с фреон 650грама, доляти са 100грама в началото на ми алия месец-това са ми загубите за две госини и половина. Когато температурата падне под 40 градуса си духа постоянно. Перките си работят на първа и втора степен, като когато компресора изгасне те си въртят на първа степен, докато не го изключа от копчето. Записва грешка : загуба на връзка с компресора.
Гледах го моя, паля колата, компресора включва след няколко секунди, а вентилатора тръгва след около 10 секунди след компресора. Едното копче стои на ауто. Изключих климатика от малкото копченце обаче вентилатора не спря, спря когато махнах ауто.
Я си оправете пълните членове, че навремето ми правехте забележки за правопис
Вентилаторите тръгнат ли спират когато налягането на фреона спадне до стойности на изстинала кола, Те/той се управляват от пресостаТЪТ. В управлението на компресорА се намесва и ЕКУ-то. Попрегледайте си схемите
Вентилаторите тръгнат ли спират когато налягането на фреона спадне до стойности на изстинала кола, Те/той се управляват от пресостаТЪТ. В управлението на компресорА се намесва и ЕКУ-то. Попрегледайте си схемите
..... от пресостатА !
Освен правописа си оправи и техническите познания. Няма такова нещо, като стойности на налягането на газта при изстинал/загрял мотор, защото то много слабо се влияе от това.
Това ми хареса, човек да прави забележка за нещо, което той самия да не може да направи.
Лудница.
Освен правописа си оправи и техническите познания. Няма такова нещо, като стойности на налягането на газта при изстинал/загрял мотор, защото то много слабо се влияе от това.
Comment